Szeretettel köszöntelek a LENYŰGÖZŐ EGYIPTOM közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
LENYŰGÖZŐ EGYIPTOM vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a LENYŰGÖZŐ EGYIPTOM közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
LENYŰGÖZŐ EGYIPTOM vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a LENYŰGÖZŐ EGYIPTOM közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
LENYŰGÖZŐ EGYIPTOM vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a LENYŰGÖZŐ EGYIPTOM közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
LENYŰGÖZŐ EGYIPTOM vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
MAHALLABIYA BORTO' AL(NARANCSOS RIZSPUDING)
Elkészítési idõ: 1 óra
Hozzávalók:
40 dkg rizs
4 dl narancslé
2 dl tej
1 kiskanál szegfûszeg
1 mokkáskanál õrölt fahéj
1 narancs reszelt héja
10 dkg cukor
1 marék dióbél
A
rizst forrásban lévõ vízbe dobjuk és 10 percig fõzzük. Lecsurgatjuk,
majd újból odatesszük fõni a tejjel, a narancslével, a fahéjjal, az
õrölt szegfûszeggel és a cukorral. Lassú tûzön addig fõzzük, míg a rizs
magába nem szívja a folyadékot.
A megpuhult rizsbe belekeverjük a narancshéjat majd a tálaló edényben hagyjuk kihûlni, darált dióval díszítjük és felszolgáljuk.
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!