Szeretettel köszöntelek a LENYŰGÖZŐ EGYIPTOM közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
        Üdvözlettel,
 
LENYŰGÖZŐ EGYIPTOM vezetője      
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a LENYŰGÖZŐ EGYIPTOM közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
        Üdvözlettel,
 
LENYŰGÖZŐ EGYIPTOM vezetője      
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a LENYŰGÖZŐ EGYIPTOM közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
        Üdvözlettel,
 
LENYŰGÖZŐ EGYIPTOM vezetője      
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a LENYŰGÖZŐ EGYIPTOM közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
        Üdvözlettel,
 
LENYŰGÖZŐ EGYIPTOM vezetője      
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
 
Bejelentkezés
FALAFEL
(BABKROKETT)
A legfinomabb krokett lóbabból készíthetõ.
Elkészítési idõ: 1 és fél óra, valamint a bab áztatási ideje. 
Hozzávalók:
30 dkg bab 
1 kis fej vöröshagyma 
1 fej fokhagyma 
1 csokor petrezselyemzöld 
1 csokor korianderlevél (vagy mokkáskanál õrölt koriander) 
1 csipetnyi csípõs paprika 
1 tojás 
12 dkg liszt 
2 evõkanál szezámmag 
bõ olaj a sütéshez 
só
A babot egy napig hideg vízben áztatjuk, majd lecsurgatjuk és egy óra hosszáig lassú tûzön forralva fõzzük, azután áttörjük. 
A
vöröshagymát, a fokhagymát, a petrezselyemzöldet apróra vágjuk,
hozzáadjuk a koriandert, a paprikát, az áttört babot és jól elkeverjük.
Ezt követõen lassú tûzön kicsit kiszárítjuk a masszát. 
A babpépbõl
labdacsokat formálunk, kicsit hengeresre sodorjuk és felvert tojásban,
majd lisztben megforgatjuk. A krokettek egyik felére szezámmagot
szórunk, majd egy serpenyõ bõ forró olajban aranyszínûre sütjük.
Papírszalvétára téve lecsöpögtetjük, megsózzuk és felszolgáljuk.
|  |  | 
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!