Szeretettel köszöntelek a LENYŰGÖZŐ EGYIPTOM közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
LENYŰGÖZŐ EGYIPTOM vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a LENYŰGÖZŐ EGYIPTOM közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
LENYŰGÖZŐ EGYIPTOM vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a LENYŰGÖZŐ EGYIPTOM közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
LENYŰGÖZŐ EGYIPTOM vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a LENYŰGÖZŐ EGYIPTOM közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
LENYŰGÖZŐ EGYIPTOM vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
FALAFEL
(BABKROKETT)
A legfinomabb krokett lóbabból készíthetõ.
Elkészítési idõ: 1 és fél óra, valamint a bab áztatási ideje.
Hozzávalók:
30 dkg bab
1 kis fej vöröshagyma
1 fej fokhagyma
1 csokor petrezselyemzöld
1 csokor korianderlevél (vagy mokkáskanál õrölt koriander)
1 csipetnyi csípõs paprika
1 tojás
12 dkg liszt
2 evõkanál szezámmag
bõ olaj a sütéshez
só
A babot egy napig hideg vízben áztatjuk, majd lecsurgatjuk és egy óra hosszáig lassú tûzön forralva fõzzük, azután áttörjük.
A
vöröshagymát, a fokhagymát, a petrezselyemzöldet apróra vágjuk,
hozzáadjuk a koriandert, a paprikát, az áttört babot és jól elkeverjük.
Ezt követõen lassú tûzön kicsit kiszárítjuk a masszát.
A babpépbõl
labdacsokat formálunk, kicsit hengeresre sodorjuk és felvert tojásban,
majd lisztben megforgatjuk. A krokettek egyik felére szezámmagot
szórunk, majd egy serpenyõ bõ forró olajban aranyszínûre sütjük.
Papírszalvétára téve lecsöpögtetjük, megsózzuk és felszolgáljuk.
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!